Airco unit

"Könst Klimaattechniek heeft voor u pasklare energie oplossingen!"

  • Complete, hoogwaardige
    systemen
  • Van uw vertrouwde
    installateur
  • support en garantie
Airco unit

Zonnestroomsystemen

Elektriciteit van eigen huis of bedrijf

De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Zonneenergie is daarom een duurzame aanvulling om te kunnen voorzien in uw elektriciteitsbehoeften.

Duurzame energie

Met behulp van zogenoemde zonnepanelen kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld. Voor nu en in de toekomst kunt u zelf voorzien in de eigen zonneenergie.

Betrouwbaarheid en vermogensgarantie

Voor de opwekking van elektriciteit uit de zon maken we gebruik van zonnepanelen welk vaak op het dak van de woning of bedrijf gemonteerd worden. Er zijn veel merken zonnepanelen op de markt,  wij werken uitsluitende met producten van gerenommeerde merken welke zich al vele jaren in de praktijk bewezen hebben. Betrouwbaarheid van deze producten blijkt ook uit  de lange product en opbrengt garanties die deze fabrikanten geven. Op basis van u van u situatie stellen wij een zonne energie systeem samen waarbij de optimale combinatie van panelen, montage systeem en omvormer gemaakt wordt.  Door deze zorgvuldige selectie bent u jarenlang verzekerd van een optimaal werkend zonne energie systeem.

Wil u meer weten?

Maakt gebruik van dit formulier en wij nemen contact met u op