Airco unit

"Könst Klimaattechniek heeft voor u pasklare klimaat oplossingen!"


Airco toepassingMitsubishi

Airconditioning

Airconditioning is uit ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Op het werk, in de auto en tijdens het winkelen kijken e er niet meer van op als er airconditioning aanwezig is.

Prettig voelen

Airconditioning zorgt ervoor dat wij ons prettig voelen in de omgeving waarin wij ons bevinden. Könst Klimaattechniek inventariseerd uw situatie en adviseerd de beste oplossing voor uw klimaat situatie. Laat ons u informeren.. .

Airconditioning wordt gebruikt voor ruimtes waar de temperatuur te hoog oploopt door een hoge warmte belasting van zon, dit al dan niet in combinatie van een hoge warmte productie in de ruimte door verlichting, computers, copiers en andere warmte bronnen. De hedendaagse airconditioning systemen kunnen ook voorzien worden van een verwarming functie om de ruimte te verwarmen.

Werking airconditioning

In een airconditioning systeem wordt warmte ontrokken uit de lucht die door de binnen unit stroomt. Deze warmte wordt opgenomen in een koudemiddel dat circuleert tussen de binnen en buiten unit. In de buiten unit wordt deze opgenomen warmte weer afgegeven aan de buiten lucht waarna het koudemiddel weer terug kan stromen naar de binnen unit om daar vervolgens opnieuw warmte op te nemen.

Het koel proces is dus een kringloop waar telkens warmte opgenomen of afgeven wordt door het koudemiddel. Om deze kringloop opgang te houden is elektriciteit nodig voor de aandrijving van de koudemiddel kringloop.

Soorten airconditioning systemen

Wij leveren en instaleren de volgende airconditioning systemen:

Split systeem »
Multi split systeem »
• Multi Inverter systeem
Koudwater systeem »
Kanaal systeem »

Wil u meer weten?

Maakt gebruik van dit formulier en wij nemen contact met u op